PORAZI NADA NA TURNIRU U DUBROVNIKU

3. TURNIR NADA U DUBROVNIKU

6. Kolo

JUG – MORNAR       12:4

Sastav: Niko Mamić, Ivan Marović Đovani 1, Karlo Belić Bijelić, Ante Perić, Toni Lončar Kugla 1, Toni Mamić Maminjo, Franko Banovac 1, Niko Kaštelančić 1, Luka Penjak, Vice Bućan, Nardo Dragaš, Roko Blažević, Ivan Radak, Bepo Uljević.

Trener: Marijan Smoje

Nema uljepšavanja. Nismo dobri i igrali smo jako loše. 8:0 nakon druge četvrtine, 10:1 nakon treće sve govori. Igrali smo kao muhe bez glave, dekoncetrirani, kao da smo pali sa Marsa. Nećemo se opravdavati sa tim da nismo bili kompletni ili da smo slabije trenirali zbog bolesti. treba reći da je Jug puno kvalitetniji, a mi moramo uložiti puno više truda da bi napredovali do razine da se barem možemo približiti tome da pariramo jačim ekipama i da rezultat na kraju bude malo pristojniji.

7. Kolo

MORNAR – ZADAR     11:6

Sastav: Niko Mamić 1, Đovani Marovic 1, Karlo Bijelić 1, Ante Perić, Toni Kugla, Toni Maminjo 2, Franko Banovac, Niko iz Kaštela, Luka Penjak, Vice Bućan, Nardo Dragaš 1, Roko Blažević, Ivan Radak, Bepo Uljević

Trener: Marijan Smoje

Puno bolje odigrana utakmica nego protiv Juga. Nismo ponavljali iste greške. U rezultatskom egalu smo bili sve do zadnje četvrtine. Igrali smo slobodnije i opuštenije.

Općento, ovaj izlet u Dubrovnik nam je pokazao gdje smo trenutno po kvaliteti u odnosu na najbolje ekipe u državi. Potvrdilo je i meni kao treneru na koje igrače nažalost ne mogu računati kad se bude išlo isključivo na rezultat. Svi su igrali podjednako i imali priliku pokazati što znaju i mogu. Što se tiće ukupnog ponašanja i zalaganja na utakmicama i cijelom izletu, mogu biti izuzetno zadovoljan, što je meni kao treneru u ovom trenutku i najvažnije. Bio je to lijep izlet. Djeca su prvi put bila na bazenu u Dubroviku. Šteta što vrijeme nije bilo ljepše i što se organizator turnira nije potrudio malo bolje organizirati i omogućiti besplatan izlet žičarom na Srđ. Mi smo slobodno vrijeme organizirali tako što smo otišli u kino.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security