Veliki uspjeh mlađih juniora

Kup Hrvatske za mlađe juniore

Od 13.07.do 16.07.2020.održan je Kup Hrvatske za mlađe juniore u Zadru,na kojem je nastupilo 12 ekipa.Ekipe su bile podjeljene u 4 skupine sa po 3 momčadi.Mi smo se našli u jako teškoj skupini sa Primorjem i ZPK.

Izvještaji sa utakmica:

1.kolo:

ZPK-Mornar 9:11

Sastav:Gabrić,Crnac,Gotovac,Šesnić 3,Omrčen 4,Strmotić,Majić,Blagajić,Mladinov 2,Sinovčić,Juranović 1,Budiša 1,Senczuk,Jurić.

2.kolo:

Mornar-Primorje 9:8

Sastav:Gabrić,Crnac,Gotovac,Šesnić 1,Omrčen 1,Strmotić,Majić 1,Blagajić,Mladinov 1,Sinovčić,Juranović 1,Budiša 4,Senczuk,Jurić.

3.kolo:

Mornar:KPK 10:6

Sastav:Gabrić,Crnac,Gotovac,Šesnić,Omrčen 2,Strmotić 1,Majić 2,,Blagajić,Mladinov 2,Sinovčić,Juranović,Budiša 3,Senczuk,Jurić.

4.kolo:

Mornar-Jig 6:10

Sastav:Gabrić,Crnac,Gotovac,Šesnić,Omrčen 3,Strmotić,Majić 1,Blagajić 1,Mladinov 1,Sinovčić,Juranović,Budiša,Senczuk,Jurić.

Polufinale:

Jadran-Mornar 14:10

Sastav:Gabrić,Crnac,Gotovac,Šesnić,Omrčen 2,Strmotić,Majić 1,Blagajić,Mladinov 3,Sinovčić,Juranović 3,Budiša 1,Senczuk,Jurić.

Utakmica za 3. mjesto:

Pošk-Mornar 5-12

Sastav:Gabrić,Crnac,Gotovac,Šesnić 1,Omrčen 5,Strmotić,Majić 4,Blagajić,Mladinov 1,Sinovčić,Juranović 1,Budiša,Senczuk,Jurić.

Na kraju mogu reći da smo odigrali jedan fantastičan turnir, gdje smo u 4 dana odigrali 6 vrlo kvalitetnih utakmica u kontinuitetu,bez većih psihičkih i fizičkih padova, što nije bilo ni malo lako. Zato moram odat veliko priznanje svim mojim igračima. Ponašanje ,trud, pristup koncentracija i zajedništvo su bili na najvišem mogućem nivou što mi je posebno drago. Pokazalo se da se svaki trud, predanost i vjera u ono šta radiš prije ili poslje vrati. Zbog svega toga jako sam ponosan na cijelu ekipu, ali i pomalo žalostan jer je došao kraj sezone. Sada sljedi zaslužen odmor do 20.07. kada ćemo za početek nastavit sa jednim treningom dnevno.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security