virtualno predavanje za sve roditelje sportaša

Predavanje na dar

„I ŠTO SAD? Kako biti roditelj sportaša: jučer, danas,sutra?“

18.12.2020.g. u 18 sati

https://www.facebook.com/events/224335009105657

Predavanje za roditelje sportaša održat će licencirane sportske psihologinje Nataša Stefanovski i Vedrana Radić Brajnov.

Predavanje će biti online. Broj sudionika ograničen. Za sudjelovanje je potrebno poslati prijavu putem maila: sportska.psihologija@gmail.com. Prijavom na mail dobit ćete poveznicu putem koje ćete se moći priključiti predavanju.

O predavanju:

Uloga roditelja od velikog je značaja za razvoj i uspjeh djece i mladih sportaša. Pandemija koronavirusa uvelike je promijenila načine života sportaša, uvijete treniranja i natjecanja, a samim time dovela do potrebe razvoja novih načina suočavanja s ciljem lakše prilagodbe novonastaloj situaciji. Stoga, kroz predavanje „I ŠTO SAD? Kako biti roditelj sportaša: jučer, danas, sutra?“  govorit ćemo o tome:

Jučer: Jeste li bili podrška svom djetetu? Jeste li ga učili kako se nositi s pobjedama i porazima? Jeste li bili roditelj ili trener?

Danas: Kako biti podrška u vrijeme pandemije? Kako trenirati bez treninga, a kako trenirati bez natjecanja?

Sutra: Pogled u budućnost, novi ciljevi, nove perspektive …

O predavačicama:

Nataša i Vedrana su sportske psihologinje, stručnjakinje za psihološku pripremu sportaša. Žive i rade u Splitu. Članice su Stručnog razreda za psihologiju sporta pri Hrvatskoj psihološkoj komori. Sportskom psihologijom se bave od 2004. g. na području Splitsko-dalmatinske županije. Na psihološkoj pripremi sportaša rade sa sportašima različitih sportova.  Osim rada sa sportašima provode edukacije i radionice s trenerima. Održavaju javna stručna predavanja za sportaše, trenere i roditelje sportaša. Provode istraživanja i objavljuju stručne radove iz područja psihologije sporta. Putem medija promoviraju psihologiju sporta i važnost psihološke pripreme sportaša. Rad sa sportašima i trenerima predstavlja im zadovoljstvo i osobni užitak.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security