Vaterpolski Kup Hrvatske, Mornar - OVK SPlit

1.KOLO KUPA HRVATSKE / OVK SPLIT

Šibenik, 27.Listopada
MORNAR – OVK SPLIT  15:9
(4:2), (5:1), (3:4), (3:2)
Strijelci / Mornar: Dragošević (1), Hrvatić (3), Stojanac (1), Omrčen (1), Bušelić (4), Buzdovačić (3), Ćurković (1), Dodoja (1).

Kasni večernji termin šibenske utakmice (21:15) u sklopu prvog kola Kupa, za protivnika nam je donio naše sugrađane iz negdašnjeg OVK Pošk – odnosno sadašnjeg OVK Split. Preko ‘blokova’ naših sugrađana stigli smo i do prve ovosezonske pobjede, čije su se konture polako nazirale već tijekom prvog perioda. Iako je početni rezultat od 2:0 (Bušelić, Hrvatić) bio još daleko od finalne pobjede, ipak smo prikazanom igrom ‘odskakali’ od protivnika. Na 3:0 povisio je mlada i perspektivna centarska akvizicija Mornara, uvijek borbeni Karlo Dragošević, dok se za naš finalni zgoditak prvog dijela pobrinuo R.Stojanac, s čijim smo pogotkom u zapisnik upisali 4:2. Drugi period donio nam je još veću dominaciju gdje smo se s 5 postignutih a primljenim tek jednim, ‘teleportirali’ na skoro pa nedostižnih 9:3. Rezultatskom prednošću pred odmor, malo duže smo ostali u opuštenom ‘modu’ dopustivši protivniku da nam ‘ušulja’ 4 zgoditka. U posljednji period ušli smo s brojkama 12:7 ali smo isto tako opuštenost ostavili u 3/4, te s tri postignuta i jednim primljenim pogotkom postavili konačan rezultat od 15:9.

Sutra u večernjem terminu 19:45 očekuje nas šibenski Solaris, domaćin a ujedno i veliki favorit za polufinalnu poziciju.

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security