MLAĐI JUNIORI 6. U ŠIBENIKU NA PH

Završeno je Prvenstvo Hrvatske u kategoriji mlađih juniora koje se odigravalo u Šibeniku od 22 – 25.07.2021

Pod vodstvom Marija Oreba i njegove desne ruke Ive Brzice mladi Mornari  zauzeli su  ukupno 6. mjesto konačnog poretka

 

Momčad Mornara se nalazila u skupini “A” čije rezultate možete vidjeti na slici dolje. Nakon dvije lagane utakmice na otvaranju, u trećoj nas je dočekala momčad Juga – gdje smo imali aktivan rezultat sve do zadnje četvrtine u kojoj smo primili čak 7 golova a postigli samo jedan. Presudna utakmica za ulazak u polufinale bila je protiv riječkog Primorja gdje smo imali vodstvo ali je momčad Primorja postigla izjednačujući pogodak (odgovarao im je i neriješen rezultat za prolazak), mi smo stavili sve na kocku i kako nismo uspjeli ponovo doći u vodstvo, Primorje je naš rizik iskoristilo te su postigli zgoditak za pobjedu  4 sekunde prije kraja.

 

Kao treće plasirana momčad grupe A, u borbi za mjesta dočekala nas je momčad Opatije te smo pobjedom osigurali borbu za 5. mjesto. Na žalost momčad Mladosti se puno bolje snašla u toj utakmici, ostvarivši u početku veću prednost koju smo na koncu sustigli, ali iako smo bili blizu drame i preokreta, nismo uspjeli.

 

Naše stručno vodstvo tijekom turnira najviše je isticalo tri mlada Mornarevca;

Dani Vukašin koji je bio odličan na golu

Kapetana Marina Majića kao vođu ekipe i igre, te

Luku Penavu koji je bio naš najbolji topnik i drugi strijelac turnira sa 19 golova iz 6 utakmica.

Naravno da je vaterpolo momčadski sport i da gore spomenuta trojica ne bi uspjela bez suradnje svojih suigrača. Bez obzira na ostvaren plasman, mi ipak čestitamo cijeloj ekipi i stručnom vodstvu jer su pokazali da svi dišu kao jedan a posebno jer su pokazali da imaju “srca” i da ne poznaju riječ predaja!

Šaka suza, vrića smija …idemo dalje Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security